субота, 7. новембар 2015.

Dnevni horoskop - 7. novembar 2015.


Ovan (21.3 – 20.4.)
Loši međuljudski odnosi obeležiće ti ovaj dan. Svadljiva/svadljiv si i sklona/sklon ishitrenim reakcijama, pa je povećana mogućnost ulaska u raspravu. Pazi da se u ekipi ne zameriš nekom čija ti je podrška potrebna. Samci će saznati neprijatnu informaciju o osobi koja im se sviđa.



Bik (21.4 – 20.5.)
Krasiće te odlučnost i samouverenost, ali neće se svima sviđati tvoj nastup. Neko će tvoje samopouzdanje protumačiti kao aroganciju pa se nemoj iznenaditi ako primetiš neljubazno ponašanje. Nemoj biti suviše stroga/strog i zahtevna/zahtevan prema članovima porodice.



Blizanci (21.5. – 20.6.)
Nećeš pogrešiti ako provedeš dan baveći se aktivnostima koje te opuštaju. Izležavanje uz omiljenu muziku ili TV seriju priuštiće ti preko potreban odmor, a noćni izlazak trenutke zabave i uzbuđenja. Ako si solo, povećana ti je mogućnost ulaska u flert koji će ti obeležiti čitavu jesen.



Rak (21.6. – 20.7.)
Roditelji će od tebe imati velika očekivanja, što će ti stvarati stres. U nastojanju da zadovoljiš njihove visoke kriterijume, prionućeš na rad i tokom vikenda, ali rezultati će biti ispod očekivanja. Nemoj biti suviše stroga/strog prema sebi, dobićeš priliku da popraviš stvari.



Lav (21.7 – 21.8.)
Nećeš se osećati dobro u nepoznatom društvu. Tvoja sklonost ka davanju nepromišljenih izjava neće se svakom svideti, pa je bolje da se danas okružiš osobama koje te poznaju i ne uzimaju ti to za zlo. Ne preteruj s masnom hranom, čiji će uticaj podstaći nervozu.


Devica (22.8. – 22.9.)
Danas se problemi mogu pojaviti samo ako stvari ne shvatiš dovoljno ozbiljno. Čuvaj se nepromišljenosti. Drži se dobro poznatih puteva i osoba koje su od poverenja. U večernjim časovima nađi način da uspostaviš duševni mir i ravnotežu.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Novi i prethodno nepriznat talent za rad u društvenim, humanitarnim ili umetničkim oblastima, danas bi mogao doći do izražaja. To bi moglo da dovede do ozbiljnog razmišljanja o promeni hobija i traženju nove zanimacije. Mogućnosti postoje samo ih treba potražiti.



Škorpija (23.10. – 22.11.)
Dobronamerno i ljubazno ponašanje otvoriće ti mnoga vrata. Prijatelji će se osećati prijatno u tvom društvu pa ćeš uživati veliku popularnost. Zračićeš posebnim sjajem koji će okolini biti izuzetno privlačan, stoga očekuj povećan broj ljubavnih ponuda.



Strelac (23.11. – 20.12.)
Opusti se i ostavi ozbiljnost malo po strani. Optimistični razgovori su način da dođeš do onoga što želiš. Ukoliko primećuješ da drugima komunikacija dolazi kao sama od sebe, možda bi trebala/trebao razmisliti jesi li dobar slušalac. Svakako umeš da držiš reč – ali umeš li i da slušaš?



Jarac (21.12. – 19.1.)
Ako se danas nađeš u većem društvu, nemoj se iznenaditi kad primetiš da su oni uglavnom raspoloženi za ogovaranja i površne razgovore. Na vreme se zapitaj da li iskreno uživaš u takvim pričama. Osoba iz rane mladosti s kojom si još uvek u kontaktu prolazi kroz težak period. Budi mu/joj od koristi.



Vodolija (20.1. – 18.2.)
Neke sretne Vodolije mogle bi nagovoriti simpatiju na prvi dejt. Stavi naglasak na spontanost i iskrenost jer bi gluma i pravljenje važnim narušili tvoje izglede. Ako imaš nekih porodičnih obaveza, obavi ih u prvom delu dana da te ne ometaju u društvenom životu.




Ribe (19.2. – 20.3.)
Podcenjivaćeš svoje sposobnosti, a zbog nedostatka samopouzdanja mogla/mogao bi propustiti dobru priliku da se pokažeš u društvu. Nemoj dozvoliti da manje sposobni vode glavnu reč samo zato što ne znaš da se izboriš za sebe. Ne traži beg od problema u nezdravoj hrani!

Нема коментара:

Постави коментар